четвер, 10 квітня 2014 р.

Успіх - 2014!

Сьогодні відбувся захист соціальних проектів, які презентували учні 4-а класу. На захист запросили учнів, які в минулі роки навчалися за програмою Інтел "Шлях до успіху", учнів 4- 6 класів, директора школи та заступника директора з навчально-виховної роботи, шкільного бібліотекаря, вчителів, батьків, дідусів та бабусь. Серед почесних гостей були -  Пістун Надія Данилівна , завідувач методичного кабінету відділу освіти Стрийського міськвиконкому та Штефан  Віталій Петрович -  начальник  Стрийського  РВ ГУ ДСНС у Львівській області. Учні гарно презентували проекти, розповідали, як працювали в проектах, які комп'ютерні програми використали для оформлення презентації, з якими труднощами зустрічалися та хто їм допомагав. Впевнено відповідали на запитання гостей, рекомендували проходити  курс "Комп'ютерні технології для місцевої спільноти"учням, які мріють про успіх.  Учні продемострували злагоджену роботу маленької спільноти, яка зуміла не просто побачити проблеми в своїй шкільній спільноті, а реалізувати свої проекти. Їх проекти будуть надіслані на конкурс соціальних проектів.
 А в понеділок йдемо на екскурсію до рятувальників!
   





 Проект "Закладка у кожну книжку" (виготовили 475 закладок за три тижні!)



 Вони пройшли свій перший шлях до успіху та отримали сертифікати!


Хлопчики працювали в проекті "Завжди допоможе 101!" 

Автор: Віра Дмитренко

2 коментарі:

  1. Evgeniy Chepiga Вітаю! Всіх учнів, вчителів, батьків, та тренера-фасілітатора!!! Ви зробили велику справу і досягли успіху. Хай в житті успіх, перемога, щастя і мир крокують разом з вами!

    ВідповістиВидалити
  2. Приєднуюсь до поздоровлень! Вітаю всіх учасників Програми "Шлях до успіху" у Вашій школі! Як чудово, що ви змалку вмієте думати про свою спільноту та вмієте розв'язати проблеми, які постають перед вами. Нехай ці знання принесуть вам користь у майбутньому, допоможуть вирішити будь-які задачі та подолати всі труднощі! Щастя вам і добра!!!

    ВідповістиВидалити